uvařila 7. 5. 2011 18:49
dopečeno
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 5. 2011 18:49
dopečeno
krkovice vepřová, cibule, sýr nastrouhaný, koření staročeské, sůl, kmín celý, tatarská omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři
Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby
Českem s chutí: Kyselo, které vás postaví na nohy a polévky jako drn. Ochutnejte Krkonoše!