uvařila 27. 8. 2013 16:11
Dýňová polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2013 16:11
Dýňová polévka
dýně hokkaido, vývar masový, česnek, zázvor čerstvý, sůl, pepř mletý, smetana zakysaná
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky jinak a nejen na Silvestra: Zkuste je s okurkou, celozrnným chlebem nebo jako mini caprese
Jak vybrat domácí zmrzlinovač a kolik za něj zaplatíte? Důležitý je příkon i kompresor, ale kvalita se vyplatí!
Jak připravit nejlepší klasickou rajskou omáčku? K božské chuti pomůže vývar i trocha nastrouhaného perníku