Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

V moderní kuchyni používáme velké množství různých přístrojů, snad pro každý úkon jeden. Současná doba si žádá nejen rychlost a efektivitu, ale také klade důraz na zpracování surovin, při kterém se zachovávají velmi potřebné a cenné přírodní látky. Nejeden kuchař by jistě ocenil jeden jediný přístroj, který dokáže splnit všechna tato očekávání.

V moderní kuchyni používáme velké množství různých přístrojů, snad pro každý úkon jeden. Současná doba si žádá nejen rychlost a efektivitu, ale také klade důraz na zpracování surovin, při kterém se zachovávají velmi potřebné a cenné přírodní látky. Nejeden kuchař by jistě ocenil jeden jediný přístroj, který dokáže splnit všechna tato očekávání.

Splněný sen se nazývá Thermomix a je dílem společnosti Vorwerk, která má s kuchyňskými přístroji mnohaleté a bohaté zkušenosti. V předchozích dvou článcích (Váš kuchyňský pomocník a Svíčková s knedlíkem za hodinu) na našem serveru jsme vám ho představili pomalu do posledního šroubku a dnes je čas na praktickou ukázku jeho dovedností. Thermomix není pouze přístroj, který vám ulehčí práci v kuchyni a ušetří čas a peníze, Thermomix je doslova členem vaší rodiny.

Ve videích, která jsme pro vás připravili, vám ukážeme, jaké triky při vaření s multifunkčním kuchyňským přístrojem naučil šéfkuchař Lubomír Landa herečku a zapálenou kuchařku Markétu Hrubešovou.

                                                         

Strouhanka z čerstvého pečiva a bylinek

Připravte si domácí strouhanku z čerstvého rohlíku a bylinek z vaší zahrádky. Výhodou takto připravené strounaky je, že do sebe nenasává téměř žádný tuk, proto je zdravější a zároveň se v ní nedrží plísně. Ve videu vás Thermomix dále přesvědčí, jak snadno lze připravit bezvaječnou majonézu, tatarku, zeleninový salát a marmeládu z čerstvého ovoce.

 

 

Krůtí závitek plněný mrkví a špenátem

V Thermomixu snadno připravíte najednou maso s přílohou a omáčkou. Uvařte si krůtí závitek plněný mrkví a listovým špenátem s dušenou brokolicí a rýží, přelitý sýrovou kari omáčkou. Pomalu se nedá uvěřit, že během 30 minut máte vše nachystané
a servírujete hostům na prostřený stůl.

 

 

Thermomix je plnohodnotným členem rodiny, který vám poslouží v mnoha směrech. Je natolik flexibilní, že se přizpůsobí potřebám jakéhokoli životního stylu. Nezáleží, jestli jste velmi vytížený člověk žijící v domácnosti sám, typická velká rodina nebo moderní pár. Thermomixu je dobře jak na jednom místě, tak na cestách. Odvezte si ho na chalupu, uvařte si na hotelovém pokoji nebo si připravte tříchodové menu v auto kempu – opravdu všude budete obdivovat kvalitu a pokročilé funkce tohoto kuchyňského všeuměla.

Tento unikátní přístroj si můžete pořídit prostřednictvím přímého prodeje, kdy vás vyškolený poradce navštíví u vás doma
a předvede vám jeho funkce naživo. Samozřejmostí je i péče o zákazníky, kteří si Thermomix koupí – vždy se budete mít na koho obrátit.

Přišli jste Thermomixu na chuť? Vyplňte formulář na stránkách thermomix.vorwerk.cz a domluvte se s obchodním poradcem
na předvedení v pohodlí vašeho domova.

Staňte se fanouškem na Facebooku, nebo se přihlaste k odběru měsíčního zpravodaje ze světa Thermomixu.

 

Vánoční tipy a triky

Těsto

Těsto připravené v Thermomixu – žádný problém. Naopak, vložte všechny ingredience do mixovací nádoby a spusťte program „klas“ na zpracování těsta. Během pár minut budete mít nadýchané těsto a v dalších několika minutách provoněný byt například vánočním cukrovím, nebo úžasně nadýchanou vánočkou.

 

 

PR článek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více