Magazín
Dnešní top článek
Pečené brambory 10x jinak: V solné krustě budou chutnat jako právě vytažené z popela, s máslem si na nich fantasticky pochutnáme
Brambory jsou v Česku nejčastěji podávanou přílohou k masu i bezmasým pokrmům. Ty pečené v troubě… Číst dál
Online časopis o jídle
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Rotelle jsou těstoviny ve tvaru kola - koleček. Připravují se ze semolinové mouky z tvrdozrnné pšenice. V suchém stavu mají průměr 2 cm. Jsou to těstoviny, které se hodí k omáčkám, ale chutnají skvěle také například v salátu.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Předchozí 1 … 79 … 157 … 213 214 215 … 216 … 217 218 219 … 235 … 313 Další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Přidáno před 18 hodinami

Sendvič caprese
Přidáno 1. 2. 2023 13:00

Marinované kuřecí stripsy
Přidáno 1. 2. 2023 11:14

Špenátové palačinky ze špaldové a žitné mouky
Přidáno 1. 2. 2023 09:20

Polévka s cizrnou, černou fazolí a červenou čočkou
Přidáno 1. 2. 2023 08:35

Pikantní květáková polévka s kokosovým mlékem
Přidáno 31. 1. 2023 21:35