Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Tipy a triky Hodnocení 60× Espuma je hitem v kuchařském názvosloví. Jedná se o pěnu, jejíž využití je velice široké. Výroba je snadná 21. 9. 2022 Jaroslava Oumarová
Tipy a triky Hodnocení 2× Molekulární kuchyně je vysoká gastronomie, která si hraje se skupenstvím potravin 8. 6. 2025 Iva Jechová
Tipy a triky Molekulární pečení je druh moderní gastronomie, ve které se používají chemické procesy 26. 4. 2025 Iva Jechová
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky