Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 32 minutami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
Poslední příspěvky
„tara23: i naše zásoby alkoholu jsou velké, různorodé, a…“ Jajajajaapaja, před 23 minutami
„Jo, moučník je krásný, efektivní, jen bohužel pro mě sladký…“ tara23, před 2 hodinami
„Jajajajaapaja: Jaruš právě, že červený burčák mi chutná,…“ tara23, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 1. 2014 13:35
Ale vážněji: ani po naplnění nezměklo? Mám zkušenost, že po naplnění marmeládou nebo krémem krásně zvláční každé těsto
3. 1. 2014 13:30
Koncem minulého roku,po dlouhém bádání a výzkumu se mě povedla vyrobit hmota,která by mohla na stupnici tvrdosti nerostů obsadit 3.místo,hned za mastkem a solí kamennou.Nyní pro ní hledám na vlastní náklady využití.S úspěchem jsem ji použil na založení dveří proti zabouchnutí,podložení nohy u kývajícího se stolu atd.Nyní půjdu vyzkoušet,zdá by se nehodila na výrobu neprůstřelných vest.Pokud bych se déle nehlásil,tak se na to nehodila.
Jistě přemýšlíte,co je to za hmotu.Určitě před Vánoci řada z vás pekla “Linecké, které je hned měkké“.
Mě se povedlo LINECKÉ, KTERÉ JE HNED TVRDÉ.
Váš Jarda.
3. 1. 2014 10:53
rozdil_mezi_vezenim_a_zamestnanim.doc
20. 12. 2013 18:12
18. 12. 2013 21:52
17. 12. 2013 17:20
17. 12. 2013 12:52
16. 12. 2013 22:25
16. 12. 2013 22:02
proc_buh[1]....pps
16. 12. 2013 21:26
http://www.youtube.com/watch_popup?v=FcLF5wopyjo
14. 12. 2013 21:47
vanocni_cas_i.r.pps
14. 12. 2013 00:15
13. 12. 2013 19:21
13. 12. 2013 15:13
prsi_tancime_krasneeee_!!!!1.doc
13. 12. 2013 07:36
Předchozí 1 … 63 64 65 66 67 … 274 Další