Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Mj
Moje poznámka
Ďábelská krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Mj
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 33 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 44 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
naložená krkovice,
ďábelská omačka,
domácí ďábelská omáčka,
ďábelská pánev,
ďábelská omáčka recept,
jak dlouho dělat krkovičku,
krkovička na kečupu,
ďábelská tatarka,
krkovička na tatarce,
krkovička v tatarce,
naložená krkovička na pánev,
krkovicka na panvi,
krkovička recepty,
krkovička,
krkovicka na panev,
naložená krkovička,
recepty z krkovice,
krkovice se sojovkou,
krkovička v kečupu,
ďábelská
Suroviny:
krkovice vepřová,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
česnek,
omáčka sojová
Komentáře (12)
Naklepané maso jsem do sladkého obyčejného kečupu naložila již včera večer, nijak nekořenila, pak dala na rozpálenou pánev s trochou oleje, aby se zatáhlo, poté ztlumila a přikryté dělala skoro 15 min. - kečup dost prská, takže polička byla skoro nutnost. Maso pustí svou šťávu, po jejím vypečení začne kečup karamelizovat a v tom okamžiku jsem dělala už je cca 2 min. z obou stran, aby se ve zkaramelovaném kečupu obě strany "omatlaly".
Posílám bod a fotky
maso musí opravdu zhnědnout záleží na typu pánvice
a mimochodem Barinku chlapům tohle maso moc chutná....