

Krkovičkové plátky s majonézovo-kečupovou směsí
Suroviny 4 porce
- 4 plátky krkovičky
- 1/2 pórku
- sůl
- pepř
- koření Country nebo jakékoliv oblíbené
- 2 lžíce majonézy
- 2 lžíce kečupu
- 1 lžíce worchesteru
- asi 8 menších žampionů
Postup přípravy receptu
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.
Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa.
Žampiony nakrájíme na plátky a posypeme jimi plátky masa.
V misce smícháme majonézu, kečup a worchester a touto směsí polijeme maso i se žamiony.
Pekáček vložíme do trouby a pečeme zhruba hodinu při 180 st., dokud maso nebude měkké.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Krkovičkové plátky s majonézovo-kečupovou směsí
-
Libulka: jsem ráda, že recept nezklamal
a děkuji za parádní fotky
-
Výborný recept, dali jsme si na maso chilli kousky, my rádi pikantní, k masu gnochi - rychlovka a maso se dělá samo. Miluji takové recepty
Určitě budu péct i v budoucnu
Posílám bod a s dovolením i fotky
-
děkuji za bleskurychlou odpověď. Já jsem taky pro to sádlo
-
Coleta: já jsem pekáček vymázla sádlíčkem.. dietně
, a nepodlévala jsem ničím. sosíku bylo habakúk, jak vidno z fotek
určitě si udělej, je to MLASK
-
Prosím, technický dotaz, podlévající se ty plátky při pečení? A tuk dáváte jaký? Olej, sádlo? děkuji za odpověď.
-
ivulinka:
já děkuju tobě
a věř, že jsem nedělala naposledy
-
Teda
Naděnko
,
v první řadě se ti musím omluvit, že jsem ti bohužel nestihla odpovědět, ale jak jsem si už stihla i mšimnout, tak sis poradila sama bez mojí rady.
Fotky jsou opravdu autentické
No a když už je venku tak hnusně tak jsem velmi velmi potěšena, že jste si náladičku spravili aspon dobrým papáním.
Nic se mazat nebude
Děkuji za důvěru, kterou vkládáš do mých receptů -
uděluji ti řád vařečky zlaté, děvče moje .... bloňďovaté
skvěle, fakt svlěle jsme si pochutnalijá krkovičku neklapala, páč jsem na to zapomněla
, a přidala jsem pod žampiony ještě pár rajčátek pečených ve vlastní šťávě ( rcp od jahody ), no co ti budu povídat
nejezdi.. už není
posílám sto milionů tisíc bodů, pár obrázků.. nejsou nic moc.. tak jak to počasí
kdyby se ti hodně nelíbily, písni, smáznu
tento skvělý pokrm mohu jen a jen doporučit.. je to MLASK
Ivuli díky
P.S. pekla jsem s poklicí, jen na posledních cca 15 minut jsem poklici sundala.. šťávy bylo dost, a to jsem nepodlévala, že by k tomu mohla příště být i rýže, možná ani s těstovinkou by to nebylo špatnéa ještě něco: posypala jsem kořením steak chilli+šípek a trochou country koření jsem přidala.. lahoda neskutečná
-
BILKOVAI: asi mám stejný názor.. holt budu muset oškrábat bramory
ale už se těším na masko
-
Rebeka: Nadi, to si dáte do nosu, co?
Podle fotečky si myslím, že šťávičky k rýži bude málo
-
Ivulinko, prosím tě, toto bude dnes u nás k obídku
, jenom nevím... mám to celou dobu péci bez přikrytí, odkryté nebo kombinovaně
a ještě: je dost šťávičky
ty máš k tomu šťouchanky.. šla by i rýže
děkuji za odpověď
-
Recept jsem opsala,vyzkoušela a dostala pochvalu
Většinou uvařím víc,aby bylo na některý další den,ale teď nějak nezbylo,dávám velkou pochvalu
DOPORUČUJI VYZKOUŠET
-
Naprostá bomba:D..bylo to jednoduché,ale hnedle to zmizelo..a určitě jsem to nedělala naposledy..děkuju za receptík
-
Dana61: ani nevíš, jak jsem ráda, že jsi vyzkoušela
...a že chutnalo, o tom nepochybuji -
Ivulinko - realizace dopadla na 1*
- neměla jsem Country koření a tak jsem použila svoje namíchané, nechala proležet, upekla a servírovala s country písničkami, které jsem nemohla ani vypnout, neb by mohli přijít i sousedi, jak ta moje rodina mlaskala.