

Ďábelské jehly
Suroviny
- 4 ks kuřecích řízků
- 300 g drůbežích jater
- 1 pórek nebo cibuli
- 1 červenou papriku
- 1 zelenou papriku
- na marinádu:
- 5 lžic oleje
- 4 lžičky směsi grilovacího ďábelského koření
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžíce křenu
Postup přípravy receptu
Maso a játra pokrájíme na kousky a naložíme na několik hodin do marinády.
Papriky a pórek nakrájíme na kousky a potom všechno střídavě navlékáme na jehly.
Grilujem po všech stranách 10-15 minut.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ďábelské jehly
-
Anete,budú dnes k obedu,práve som ich vybrala z trúby.Použila som tvoju marinádu a musím povedať,že je výborná
naviac som pridala 2 strúčky cesnaku a na ihly ešte slaninu a polovičky malých zemiakov.Piekla som v alobale.Mňamka
-
+3.
-
-
Anete, jehly jsou bezva, ať jsou jakékoliv a ta tvoje vypadá taky dost jedle. Dávám ti bodíka