Ďábelské jehly

anete Kuchařka: anete

Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

4 ks kuřecích řízků
300 g drůbežích jater
1 pórek nebo cibuli
1 červenou papriku
1 zelenou papriku
na marinádu:
5 lžic oleje
4 lžičky směsi grilovacího ďábelského koření
1 lžíce hořčice
1 lžíce křenu
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso a játra pokrájíme na kousky a naložíme na několik hodin do marinády.

  2. Papriky a pórek nakrájíme na kousky a potom všechno střídavě navlékáme na jehly.

  3. Grilujem po všech stranách 10-15 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 105 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ďábelské jehly

  • Ivana79 Ivana79

    Anete,budú dnes k obedu,práve som ich vybrala z trúby.Použila som tvoju marinádu a musím povedať,že je výborná:-pnaviac som pridala 2 strúčky cesnaku a na ihly ešte slaninu a polovičky malých zemiakov.Piekla som v alobale.Mňamka:-*:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • Bibinka Bibinka

    Anete, jehly jsou bezva, ať jsou jakékoliv a ta tvoje vypadá taky dost jedle. Dávám ti bodíka:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: ďábelská játra kuřecí maso na jehle pečene živanske špízy drubeži ražniči dabelsky jatra živanske ražniči grilujem jehly na maso dábelské rolky dábelské kuřecí maso živanske koreni recept na jehly dábelské játra ďábelské spizy ražniči na jehle-recept kuřecí jehla zbojnická jehla ďábelská kuřecí játra dabelské ražničí zbojnická jehla recept

Zapomněl/a jsem heslo