Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 267 kJ / 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,05 g |
Tuky | 37,09 g |
Vláknina | 6,33 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 35,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nyrv
Moje poznámka
Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nyrv
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 58 minutami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 11 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 12 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 13 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 14 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 14 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
rio mare zdravá svačina soutěž,
soutěž rio mare 2018,
recepty rio mare svačina,
ukradené fotky z rajčete,
soutěž rio máre,
tuňák se sýrem
Suroviny:
tuňák v oleji,
sýr cottage,
těsto listové,
rukola,
rajče cherry,
mrkev,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Stejně tak upřesním listové těsto.
Děkuji všem za připomínky.
A autorka nereaguje ani na mou první připomínku, recept je skutečně doslova opsaný.....
http://www.crestcom.cz/sk/tiskova-zprava/?id=453
KacenaPecena, můžete nám tuto skutečnost nějak objasnit, že recept je tu zveřejněn pod vaším nickem?