Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s kuřecím, houbami a sýrem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-k

Snadný

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 679 kJ /
2 074 kcal
Bílkoviny231,23 g
Tuky34,17 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 481 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,83 g
Sacharidy205,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařime houby. Na pánvi na oleji orestujeme cibuli, přidáme na nudličky nakrájené kuřeci maso a vařené houby, sůl, pepř. Dusime do měkka. Pak dáme roztavit sýr a zalejeme mlékem. Krok 2: Takto připravenou směs vmícháme do uvařených těstovin. Zasypeme strouhaným eidamem a zapečeme.

Zveřejněno 23. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kklY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kklY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Dnes jsem toto jídlo dělala k obědu a mělo velký úspěch. :-p Určitě jsem ho nevarila naposled. <3

Tak jsem to dnes vytvořila, přidala jsem koření na kuře, kurkumu, tu dávám snad do všeho a měla jsem zbytek parmazánu. Bylo to fakt výborný.

Tématické fráze:
těstoviny s houbami, těstoviny s houbami recept, těstoviny s kuřecím masem a houbami, těstoviny z panve se syrem, kuřecí maso na houbách s těstovinami, kureci s testoviny s houby, těstoviny s houby kureci, houby s těstovinami, testoviny s houbama a nivou, těstoviny s houbami recepty, recepty z těstovin a kuřecího masa a hribu, těstoviny recepty, kuřecí s houbami, houby s těstovinami recept, těstoviny s nakládanými houbami, těstoviny s houbama a kuřecím, kurace prsia s houbami a těstovinami, kuřecí prsa s těstovinami a s houbami, zapekané těstoviny s nakladanýma houbama, testoviny s houby se sýrem

Suroviny:
těstoviny, prsa kuřecí, houby sušené, cibule, sýr apetito, mléko, sýr eidam, olej, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu