Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá polévka z konzervovaných fazolí

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka-k

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Hustá bramborová polévka s fazolemi, zjemněná sladkou smetanou, je příjemné sytá. Použití konzervovaných fazolí přípravu polévky velice zrychlí a tak ji můžete mít na stole nato šup.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 946 kJ /
465 kcal
Bílkoviny11,30 g
Tuky28,00 g
Vláknina2,80 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy40,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dáme vařit vodu, přidáme všechno koření a pak i na kostičky nakrájené oloupané brambory a konzervu fazolí. Krok 2: Dochutíme solí, pepřem a Vegetou. Krok 3: Když jsou brambory měkké, zahustíme polévku smetanou, ve které rozmícháme 2 lžíce hladké mouky. Krok 4: Dobře provaříme. Přidáme ocet a trochu dosladíme.

TIP: Druhy luštěnin a recepty z nich

Zveřejněno 13. 10. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá polévka z konzervovaných fazolí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRYXv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá polévka z konzervovaných fazolí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRYXv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazole, brambory, smetana, bobkový list, koření nové koření, tymián, sůl, pepř mletý, vegeta, ocet, cukr, mouka hladká

Přidat fotografie receptu