Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,80 g |
Tuky | 15,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 6,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bílek prošleháme vidličkou. Přidáme sýr, pepř, papriku a česnek. Vše promícháme.
Krok 2: Rajčata nakrájíme na hrubší plátky, lehce posolíme (těsně než je dáme do trouby) a dáme kopeček sýrové hmoty.
Krok 3: Vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 stupňů a pečeme do zlatova. Podáváme horké, třeba jako předkrm.
Zveřejněno 16. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplé rajčatové chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnDn
Moje poznámka
Teplé rajčatové chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnDn
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 4 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 38 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Tématické fráze:
teple chutovky,
teplá rajčata,
recept na teplá rajčata,
teplý pokrm z rajčat,
teplé rajčata
Suroviny:
rajče,
bílek,
sýr strouhaný,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
paprika sušená sladká
Komentáře (5)