Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 005 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,36 g |
Tuky | 52,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 28,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny smícháme a rozdělíme na bochánky. Pak rozválíme bochánky na placku o tlouštce 0,5 cm.
Krok 2: Připravíme kečup nebo rajský protlak, přidáme k němu oregano, bazalku a rozetřeme na těsto. Ozdobíme šunkou, slaninou, salámem, klobásou, kukuřicí, ananasem, žampiony, chilli a navrch posypeme eidamem nebo mozzarellou.
Krok 3: Pizzu pečeme na 180°C.
Zveřejněno 2. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza 3 - těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLMp
Moje poznámka
Pizza 3 - těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLMp
Nejnovější recepty
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 22 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 39 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 2 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 2 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 5 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 7 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
pizza z pytliku
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (5)
http://ilovedestinfl.com/destin-restaurants/best-l...
ach jo, proč už zase