Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 732 kJ / 1 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 7,23 g |
Vláknina | 53,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 291,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkovo-jablečný dort bez pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RpG
Moje poznámka
Vanilkovo-jablečný dort bez pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RpG
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 44 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 52 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablečný dort bez pečení,
pečení dortů recepty,
jablečná dort bez peceni,
jablrcny dort bez pečení,
jablečné pečení,
jablečn pudikový dort bez pečení
Suroviny:
jablko,
cukr krupice,
šťáva citronová,
pudink vanilkový,
voda,
piškoty dětské,
skořice
Komentáře (14)
casino: Boli časy, keď sme túto tortu robili veľmi často, jabĺk je vždy dosť. Piškóty pekne zmäknú, nie sú suché, chce to ale obyčajné piškóty a dostatok času, aby to stuhlo a zmäklo, tedy 1 deň určite. U nás sa ale nepoužíva puding, ale Zlatý klas.
Preji vsem krasny den.
Možná měla paní napsat, že piškoty jsou ve dvou vrstvách
A i tak, kdybych chtěl "rejt" tak napíšu, že piškoty jsou dost suché...
No, patrně si ještě "cucnou", že
Celá desetiletí dělávám prakticky stejně a pokud podávám bez šlehačky, tak mačaft dělá kyselé ksichty
Místo piškotů dětských dávám cukrářské
No koukám, že v Kalifornii jim asi říkají "dětské" a že vypadají líp než ty naše, že