Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 851 kJ / 1 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,92 g |
Tuky | 116,42 g |
Vláknina | 7,36 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 3,48 g |
Sůl | 8,60 g |
Sacharidy | 57,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na větší pánev dáme trochu oleje, cibulku na jemno, přidáme slaninu na malé kostičky i s párky, smažíme do zlatova, pak přídáme koření a dvě plechovky fazolí v tomatu. Provaříme, přidáme namačkaný česnek, kečup a cukr dle chuti.
Krok 2: Podáváme, vrch můžeme posypat čerstvou petrželkou nebo pažitkou.
Zveřejněno 21. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naše oblíbené fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4wr
Moje poznámka
Naše oblíbené fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4wr
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 38 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 57 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 1 hodinou
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 4 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
párky,
slanina anglická,
fazole v tomatové omáčce,
kečup sladký,
sůl,
cukr,
pepř,
paprika sušená sladká
Komentáře (5)