Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 591 kJ / 7 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,37 g |
Tuky | 63,64 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 1 514,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech surovin vypracujeme těsto. Necháme 30 minut odpočinout. Těsto rozválíme na plát a formičkami vykrajujeme různé tvary. Pečeme na 180 °C do zlatova.
Krok 2: Slepujeme marmeládou s rumem.
Krok 3: Zdobíme rozpuštěnou čokoládou s máslem. Posypeme zdobením.
Zveřejněno 23. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linecké slepované (s Omegou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/My9m
Moje poznámka
Linecké slepované (s Omegou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/My9m
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 3 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 33 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 56 minutami
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 2 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
prášek do pečiva,
žloutek,
máslo,
tuk ztužený,
vejce,
marmeláda,
rum,
čokoláda na vaření,
máslo,
zdobení cukrářské
Komentáře (8)
...stačí si to trošku spočítat z hlavy podle klasiky 1:2:3