Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 013 kJ / 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,78 g |
Tuky | 43,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 147 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nivu rozstrouháme na jemném struhadle, přidáme máslo a mléko.
Krok 2: Celé vidličkou rozetřeme do hladka. Podle potřeby upravíme hustotu pomazánky množstvím mléka, ale opatrně, ať nedáme moc.
Krok 3: Na vece, bagetě, housce či chlebu zlehka podmazaváme máslem či Ramou. Zdobíme plátkem rajčete, proužkem papriky a petrželkou.
Zveřejněno 3. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Niva pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gloj
Moje poznámka
Niva pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gloj
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 3 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 13 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Suroviny:
sýr niva,
máslo,
mléko tatra
Komentáře (9)
Uz jsem vycerpala i zdejsi recepty na vlasak,feferonkovy,vajickovy a parizsky salatek .Chlebicky, 10 pomazanek ,dokonce i tu tvaruzkovou,jsem zkusila.....
No, stačilo napsat MLÉKO a nechal bych na každém, ať použije co má zrovna po ruce, že