Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,49 g |
| Tuky | 126,88 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 850 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 249,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těsto smícháme.
Krok 2: Pečeme 15 minut na 180 °C.
Krok 3: Tvaroh osladíme a navrstvíme na již upečené těsto.
Krok 4: Vrátíme zpět na 5 minut do trouby.
Krok 5: Mezitím uvaříme pudink ze šťávy z kompotu smíchané se 300 ml vody.
Krok 6: Broskve pokrájíme na malé plátky, naskládáme na upečenou buchtu.
Krok 7: Vše zalijeme pudinkem a necháme ztuhnout.
Zveřejněno 24. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
Moje poznámka
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 2 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 2 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 5 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 8 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 8 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 8 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 9 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 9 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
tvaroh jemný,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
kompot broskvový
Komentáře (4)