Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,49 g |
Tuky | 126,88 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 249,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2021 11:48
Zajímavý recept, ale chtělo by to spíš napsat celkové množství tekutiny. Jsou různé velikosti skkenic a pokaždé se mi povede ji naplnit jinak - kompoty nekupuj, protože si dělám svoje. A broskvovy i merunkovy dělám do menších skleniček. Na buchtu pak místo jednoho kompotu použiji 2 a stavy je pak víc než z jednoho. Bylo by lepší uvést napriklad: stavu doplnime vodou do celkového množství 500 ml tekutiny. Pudink se většinou rozfelava do půl litru mléka, ale u buchet to bývá jiné. Děkuji
24. 3. 2021 17:21
yanull: dělám ho schválně takové piškotovější, máme to tak doma rádi. Informaci o kompotu ještě doplním
24. 3. 2021 09:57
Suroviny, které uvádíte, mi přijdou jako na piškotové těsto, kde by se žloutky měly šlehat s cukrem a z bílků sníh a nebo vyšlehat celá vejce s cukrem a poté přidat ostatní. Také byste měla uvést, kolik šťávy jste dala na uvaření pudingového přelivu. Někdo může mít kompot svůj, někdo kupovaný a většinou se na 1 sáček pudingu šťáva ještě doplňuje vodou. Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 35 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 19 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak připravit tvarohovou náplň do palačinek? Vychutnejte si je s lahodně a originálně ochuceným tvarohem
Vynikající houskové knedlíky: Nejdůležitější je pečivo a podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se vám určitě povedou
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, vejce, olej, tvaroh jemný, pudink vanilkový, cukr vanilkový, kompot broskvový
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
3 názory