Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 908 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,79 g |
Tuky | 11,97 g |
Vláknina | 4,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 21,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Moje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 17 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 17 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 8 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 9 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 11 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 11 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 11 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 11 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 11 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 11 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 12 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
směs zeleninová mražená,
cibule,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř,
olej slunečnicový,
víno bílé
Komentáře (17)
Bych něco napsala, ale jako moderátorka nemůžu
No chápu ale, že KAŽDÁ LIŠKA CHVÁLÍ SVŮJ OCAS, že
Mně v receptu spíš zarazilo použití 400 ml vína v malém uzavřeném prostoru remosky, když každý kuchař u použití vína píše (říká), že víno pořádně zredukujeme. Kuře pustí hromadu šťávy, mražená zelenina také trochu, k tomu skoro půl litru vína vína, které šťávu pouze zředí a nedochutí...
Nemyslím si, že bude zásadní rozdíl v chuti, aspoň ne v tomto receptu. Ano - nikdy bych nepoužila mrazenou třeba jako základ svíčkove, protože ten základ prostě chce čerstvou....
Autorka sice dřív nekomunikovala, ale teď ano.
Něco mi uteklo? Třeba to, že tu máme nové móresy a "necháváme lidi umlčovat"? Nejdříve jste pod recepty na dotazy nereagovala ani tehdy, když to bylo třeba a teď na normální poznámku reagujete takto
My dva určitě ano, však víte, že se nám tu už vyčítalo, že jsme jedna parta!
Dámy ráčejí být jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet
No obávám se, že my tři bychom si mohli podat ruce, že