Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 648 kJ / 4 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,35 g |
Tuky | 162,00 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 654,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a pořádně promícháme, aby v něm nebyly hrudky.
Krok 2: Vše vlijeme do předem vymazaného a pol.moukou vysypaného plechu- (do vyššího).
Krok 3: Dáme péci do předem vyhřáté trouby na 180°C při této teplotě pečeme 15 až 20 minut-(hotovost buchty zkoušíme špejlí).
Krok 4: Mezi tím si připravíme polevu: máslo rozpustíme, přidáme cukr, kakao a naposledy rum. Polevu natřeme na právě vyndanou buchtu a nakonec posypeme kokosem.
Krok 5: Necháme vychladnout a podáváme. DOBROU CHUŤ
Zveřejněno 24. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lYx
Moje poznámka
Čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lYx
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 5 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
čokoladovy rez,
čokoládové řezy,
řezy z acidofilního mléka,
cokoladovy buchta,
acidofilní buchta,
buchta z acidofilniho mleka,
acidofilní rezy,
luxusní řezy napoleon,
čokoladový řez recept,
pečeme z acidofilního mléka,
buchta acidofilní mléko,
čokoládové řezy recept,
řezy šalamoun,
čokoladový buchty,
čokoládovýřez,
recept na cokoladove rezy,
acidofilní mleko v moučníkách,
luxusní čokoládové dorty-fotogalerie,
řezy s acidofilního mléka,
acidofilni řezy na plech
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
kakao,
soda jedlá,
mléko acidofilní,
olej,
máslo,
kakao,
cukr moučkový,
rum,
kokos strouhaný
Komentáře (14)
Tato buchta je tu několikrát a většinou pod názvem Salamandr, nebo Šalamoun a protože je dobrá a jsi nová, dávám ti 1.bod