Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Pokud máte chuť na sladkou snídani, vyzkoušejte upéct tuto rychlou, klasickou dvoubarevnou bábovku. Příprava je snadná a navíc bez vážení, protože jde o hrníčkový recept. Podávejte ji posypanou moučkovým cukrem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 115 kJ / 4 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,36 g |
| Tuky | 153,37 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 646,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXY5
Moje poznámka
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXY5
Nejnovější recepty
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 21 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno 17. 12. 2025 11:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 2 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 10 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 16 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
kakao,
olej,
strouhanka
Komentáře (4)
Alobalem jsem také nikdy neprikrivala
Chtěla jsem se zeptat mohu formu vymazat máslem a vysypat hrubou moukou? A zda mám vršek přikrýt alobalem, aby byl jakoby ten spodek rovný? Moc děkuji předem za odpověď. Jeanines