Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

30. 6. 2011 11:30

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 601 kJ / 383 kcal
Bílkoviny24,61 g
Tuky23,50 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,50 g
Sacharidy15,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pod file si můžete dát do parní nádoby pečící papír - ustřihnete požadovanou velikost, uděláte do něj dírky (aby jím mohla proudit pára) a na něj položíte připravené filety.

Tohle je další z variant na lehké a poměrně bezpracné a zdravé jídlo z "parníku".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

caver1

28. 12. 2013 15:17

Když jsem to tu četl, moc jsem tomu nevěřil.přesto jsem to zkusil a překvápko bylo veliké :-p. všechna čest autorce, vynikající chuť, jídlo nemělo jedinou chybičku. pokud by byl od Vás další recept pro parní hrnec, určitě ho rád zkusím. Díky:-K

Ivana79 Ivana79

22. 5. 2012 13:16

Rozmýšľala som ku ktorému receptu mám pridať svoju dnešnú improvizáciu a tento sa mi zdá najviac podobný...dúfam,že sa Mirča nenahnevá:-))Je podľa mňa zbytočné pridávať nový recept len kvôli pár zmenám:-)Všetko som robila rovnako,len som rybu piekla na zmesi zemiakov a zeleniny-čo dom dal:-8Okrem petržlenu a šalvie som dala pažítku a koriander.Mám plnú záhradu byliniek:-)Pridám fotku a bod:yes:

mirca75 mirca75

30. 6. 2011 22:00

Děkuju:-) - já vím, že to odstranit lze, ale spíš se snažím apelovat na přidávající, že jen v názvu to není ! Jednou se taky díky názvu, může potkat maso s moučníkem.... Přeháním, ale někdy je to opravdu úlet...:-(.
Děkuju všem za milé komentáře:-K. A věřte, že v parním hrnci to není - stačí hrnec (pekáček) + pařáček a jde to taky;-).

Eliza Eliza

30. 6. 2011 21:54

Mirčo, taky ty zdánlivě podobné někdy odstraňuju a už to dělám mlčky...;-) Nevím, kdo to přidává, ale také mívám dojem, že to vůbec nečte...

maris maris

30. 6. 2011 21:51

mirca75: jako autorka receptu je můžeš odstranit. Já jsem to nedávno dělala taky;-):-)

mirca75 mirca75

30. 6. 2011 21:49

Můžu poprositaby si ti co přidávají podobné, u receptů četli nejen název, ale i suroviny ! Je pro mě udivující přidat pod jídlo dělané na páře, jídla dělaná na tuku.... a pokud si přečtete složení, tak minimálně dva jsou někde úplně jinde - jak úpravou, tak chutí... To není nic proti oněm receptům - obou uživatelek si opravdu vážím:-K - ale tady je podobnost opravdu čistě náhodná:-(.

mirca75 mirca75

30. 6. 2011 21:42

Isindy:-) děkuju za rychlost vyzkoušení a doufám, že chutnalo;-). Ty minuty paření jsou orientační - já měla pangase vysokého a těch 20 min. pod tou vrstvou bylo tak akorát;-). Díky za fotky:-).

isindy isindy

30. 6. 2011 21:02

Mirko :-), po otevření Tvého receptu mě píchlo u srdce, zahanbeně jsem šla vrátit do mrazáku párky a vyndala tresku :-8 Jen jsem neměla rajčata, tak jsem místo nich nasekala 2 jarní cibulky a kousek žluté papriky. Postup na páře jsem ale obrátila...brambory jsem pařila 20min. a pak na 10min. přidala na spodní patro rybu. Myslím, že ta dlouhá úprava je pro filety zbytečná, po 10 min. byla krásně hotová :-). Jídlo bylo luxusní :-p:yes:, děkuji a přidávám bod a foto :-K

Hanca

30. 6. 2011 20:23

Vypadá to krásně. Určitě vyzkouším. :yes:

maris maris

30. 6. 2011 18:32

mirco - moc hezké, dělám podobně, ale zapékám v troubě, parní hrnec nemám, je to moc dobré, Ty to máš asi dietnější;-):-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 6. 2011 17:36

Mirko, ukládám a děkuji za tip na obídek:-)

ivulinka ivulinka

30. 6. 2011 17:16

Moc príma obídek pro teplé letní dny:yes:

maiva maiva

30. 6. 2011 16:58

Taky nemám parní hrnec, ale recept je prima:-p:-p+:yes:

misza misza

30. 6. 2011 14:48

Hezký recept:-p, pěkně nafocený:-*:yes:

Paprika Paprika

30. 6. 2011 13:35

Vypadá to výborně:-p , škoda, že nemám parník :-(:-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lín obecný recepty rybí filety recepty recepty na rybí filety rybi filety v troube filé v parním hrnci rybí filé v parním hrnci rybí filety recepty parní hrnec rybí recepty lín recepty pro parní hrnec parní hrnec recepty rybí filety na kmíně rybí filet na bylinkách recept na rybi filety rybí filety s perinkou rybí recepty recepty z parního hrnce filet rybí recepty rybí filety na masle filefy recepty

Suroviny: filet z ryb, sůl, petrželka, šalvěj, šťáva citronová, smetana zakysaná, sýr, česnek, rajče cherry, máslo, brambory rané, libeček čerstvý, sůl, kmín drcený

TopRecepty.cz

Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKWN