Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 601 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,61 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pod file si můžete dát do parní nádoby pečící papír - ustřihnete požadovanou velikost, uděláte do něj dírky (aby jím mohla proudit pára) a na něj položíte připravené filety.
Tohle je další z variant na lehké a poměrně bezpracné a zdravé jídlo z "parníku".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2013 15:17
Když jsem to tu četl, moc jsem tomu nevěřil.přesto jsem to zkusil a překvápko bylo veliké . všechna čest autorce, vynikající chuť, jídlo nemělo jedinou chybičku. pokud by byl od Vás další recept pro parní hrnec, určitě ho rád zkusím. Díky
22. 5. 2012 13:16
Rozmýšľala som ku ktorému receptu mám pridať svoju dnešnú improvizáciu a tento sa mi zdá najviac podobný...dúfam,že sa Mirča nenahneváJe podľa mňa zbytočné pridávať nový recept len kvôli pár zmenám
Všetko som robila rovnako,len som rybu piekla na zmesi zemiakov a zeleniny-čo dom dal
Okrem petržlenu a šalvie som dala pažítku a koriander.Mám plnú záhradu byliniek
Pridám fotku a bod
30. 6. 2011 22:00
Děkuju - já vím, že to odstranit lze, ale spíš se snažím apelovat na přidávající, že jen v názvu to není ! Jednou se taky díky názvu, může potkat maso s moučníkem.... Přeháním, ale někdy je to opravdu úlet...
.
Děkuju všem za milé komentáře. A věřte, že v parním hrnci to není - stačí hrnec (pekáček) + pařáček a jde to taky
.
30. 6. 2011 21:54
Mirčo, taky ty zdánlivě podobné někdy odstraňuju a už to dělám mlčky... Nevím, kdo to přidává, ale také mívám dojem, že to vůbec nečte...
30. 6. 2011 21:51
mirca75: jako autorka receptu je můžeš odstranit. Já jsem to nedávno dělala taky
30. 6. 2011 21:49
Můžu poprositaby si ti co přidávají podobné, u receptů četli nejen název, ale i suroviny ! Je pro mě udivující přidat pod jídlo dělané na páře, jídla dělaná na tuku.... a pokud si přečtete složení, tak minimálně dva jsou někde úplně jinde - jak úpravou, tak chutí... To není nic proti oněm receptům - obou uživatelek si opravdu vážím - ale tady je podobnost opravdu čistě náhodná
.
30. 6. 2011 21:42
Isindy děkuju za rychlost vyzkoušení a doufám, že chutnalo
. Ty minuty paření jsou orientační - já měla pangase vysokého a těch 20 min. pod tou vrstvou bylo tak akorát
. Díky za fotky
.
30. 6. 2011 21:02
Mirko , po otevření Tvého receptu mě píchlo u srdce, zahanbeně jsem šla vrátit do mrazáku párky a vyndala tresku
Jen jsem neměla rajčata, tak jsem místo nich nasekala 2 jarní cibulky a kousek žluté papriky. Postup na páře jsem ale obrátila...brambory jsem pařila 20min. a pak na 10min. přidala na spodní patro rybu. Myslím, že ta dlouhá úprava je pro filety zbytečná, po 10 min. byla krásně hotová
. Jídlo bylo luxusní
, děkuji a přidávám bod a foto
30. 6. 2011 20:23
Vypadá to krásně. Určitě vyzkouším.
30. 6. 2011 18:32
mirco - moc hezké, dělám podobně, ale zapékám v troubě, parní hrnec nemám, je to moc dobré, Ty to máš asi dietnější
30. 6. 2011 17:36
Mirko, ukládám a děkuji za tip na obídek
30. 6. 2011 17:16
Moc príma obídek pro teplé letní dny
30. 6. 2011 16:58
Taky nemám parní hrnec, ale recept je prima+
30. 6. 2011 14:48
Hezký recept, pěkně nafocený
30. 6. 2011 13:35
Vypadá to výborně , škoda, že nemám parník
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více

Muffiny se směsí drobného ovoce
Přidáno před 3 hodinami

Kuřecí soté se zeleninou a vlašskými ořechy
Přidáno před 4 hodinami

Panenka v paprikové omáčce
Přidáno před 4 hodinami

Grilovaný rumpsteak v marinádě
Přidáno před 5 hodinami

Zmrzlina jaro/léto
Přidáno před 19 hodinami

Jednoduchý čokoládový dort s višněmi
Přidáno 1. 7. 2022 12:17
Právě bylo uvařeno:

Hrášková polévka (krém) s krutony
uvařil/a Wanilor
před 10 minutami

Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
uvařil/a Petulice
před 10 minutami

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
uvařil/a vaclava gregrova
před 19 minutami

Steak paní Colombové (z vepřové panenky)
uvařil/a projach
před 24 minutami

Labužnické široké nudle
uvařil/a alikul
před 31 minutami

Americké okurky
uvařil/a Mettynka
před 38 minutami


Zapečený špenát s brambory a vejcem
uvařil/a tejaja
před 47 minutami

Pečený losos III.
uvařil/a Standby
před 2 hodinami

Domácí langoše
uvařil/a Eliska 6
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: lín obecný recepty rybí filety recepty recepty na rybí filety rybi filety v troube filé v parním hrnci rybí filé v parním hrnci rybí filety recepty parní hrnec rybí recepty lín recepty pro parní hrnec parní hrnec recepty rybí filety na kmíně rybí filet na bylinkách recept na rybi filety rybí filety s perinkou rybí recepty recepty z parního hrnce filet rybí recepty rybí filety na masle filefy recepty
Suroviny: filet z ryb, sůl, petrželka, šalvěj, šťáva citronová, smetana zakysaná, sýr, česnek, rajče cherry, máslo, brambory rané, libeček čerstvý, sůl, kmín drcený
Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKWN
19 názorů