Kakaové bochánky
Nemají žádnou náplň, přesto jsou výborné. Kakaové bochánky nechte po upečení týden až dva uležet, aby pořádně změkly. Při pečení myslete na to, že bochánky v troubě nabudou, udělejte je tedy raději menší.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 272 kJ / 2 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,47 g |
Tuky | 145,40 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 305,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QJA
Moje poznámka
Kakaové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QJA
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 10 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 35 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 51 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 52 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
sádlové bochánky,
sádláčky,
kakaové cukroví,
kakaové důlky,
sádláky cukroví,
sádláky,
sádláky recept,
bochanky,
sádláčky recept,
recept na sádlačky,
kakaove kulicky pecene,
cukrovi sadlačky,
cukroví sádláky,
cukroví kakaové,
vánoční cukroví sádláky,
sádlove cukrovi,
kakaové sádláčky,
boží bochánky,
išláky,
vánoční cukroví kakaové bochanky
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
mandle
Komentáře (24)
péct se musí opravdu zmírna tak, aby to máslo, které se jakoby rozpouští, se stíhalo vsáknout a celý se to nerozjelo
je mi 14 let a chtěla bych tyto bochánky udělat našim jako překvapení. Mohl byste mi někdo poradit jak přesně mám udělat to těsto, prosím. Děkuji za radu