Polévka z podmáslí
Polévky mají v naší kuchyni nezastupitelnou roli. Jsou syté, zahřívají a zpravidla jsou také rychle hotové. Stejně tak je tomu i v případě této polévky. Je plná brambor, koření a kyselého podmáslí, které jí dodá typickou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAZW
Moje poznámka
Polévka z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAZW
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 7 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 6 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 9 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 11 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 11 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 12 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 12 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
podmáslí,
smetana na vaření,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (2)