Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 229 kJ / 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,68 g |
Tuky | 54,01 g |
Vláknina | 8,54 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,28 g |
Sacharidy | 31,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s nivovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBBk
Moje poznámka
Ledový salát s nivovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBBk
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 7 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 53 minutami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 1 hodinou
Fazolková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 1 hodinou
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 3 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 3 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 5 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 6 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 8 hodinami
Tématické fráze:
ledový salát recept,
zálivka na salát,
ledový salát recepty,
zálivky na saláty,
zálivky na salát,
ledový salát,
zálivka do ledového salátu,
recept ledovy salat,
ledoví salát,
zálivka do salátů,
recept na ledový salát,
zálivka na salát recept,
zálivky do salátů,
recepty z ledového salátu,
ledové saláty,
salát z ledového salátu,
recepty ledový salát,
zálivka na saláty,
salat z rukoly ledovy salat,
recept zalivka na salát
Suroviny:
salát ledový,
smetana zakysaná,
mléko,
sýr niva,
česnek,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
rajče
Komentáře (3)