Suroviny
Porce: podle velikosti plechu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 447 kJ / 3 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,10 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 12,97 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 6,93 g |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 695,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moc dobré řezy - orgasmus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nJ8
Moje poznámka
Moc dobré řezy - orgasmus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nJ8
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové podkovy
Přidáno před 10 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 5 minutami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 53 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 12 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 13 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 13 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 14 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 14 hodinami
Tématické fráze:
řezy orgasmus,
co dobrého upéct,
tvarohové nebíčko,
co upéct dobrého,
orgasmus řezy,
dobre rezy,
řezy orgazmus,
co upéct z jahod,
moučník orgasmus,
dobré řezy na plech,
orgasmus,
řez orgasmus,
moc dobre rezy,
dobré moučníky,
buchta orgasmus,
moc dobré řezy recept,
orgasmus na plechu,
řezy nebíčko,
ananasové nebíčko,
řezy
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
kakao,
kompot jahodový,
pomazánkové máslo,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
ořechy,
čokoláda na vaření
Komentáře (15)