Suroviny
Porce: asi 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 792 kJ / 1 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,50 g |
Tuky | 16,75 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 374,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klasická rýžová kaše, ale dáme vyvařit celou skořici a poté sypeme mletou skořicí.
Krok 2: Je to řecký recept. Dobrou chuť.
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizogalo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYrk
Moje poznámka
Rizogalo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYrk
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 3 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 3 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 3 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
ryze karolina,
ryzogalo recept,
rýžová kaše z domácí pekárny,
recky dobrou chut,
řecký pokrm - rýžová kaše recept,
skořice celá recept,
řecké recepty ryzogalo,
rizogalo řecké recepty,
rýžová kaše pul litru mleka,
recepty s celou skořicí,
řecký vrstvený koláč,
recka ryzova kase,
rýžová kaše recka,
řecké moučníky,
řecký moučník,
hrnickova kucharka ryzova kase,
top recepty rýžová kaše,
celá skořice ve vaření
Suroviny:
rýže,
voda,
mléko,
skořice celá,
cukr vanilkový,
cukr moučkový
Komentáře (7)