Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stromečky s nutelou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Irule Irule

Snadný

Suroviny

Porce: 40 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 722 kJ /
3 280 kcal
Bílkoviny49,45 g
Tuky172,81 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 335 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy376,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout v lednici. Potom rozválíme na cca 3 mm a vykrajujeme hvězdičky - větší 1x, střední 2x a malou 1x na jeden stromeček. Krok 2: Upečeme při 200°C cca 7 minut. Potom slepujeme hvězdičky Nutellou, vždy jednu větší, dvě menší a jednu malou. Ozdobíme polevou, kokosem a perličkou.

Zveřejněno 16. 12. 2015

Poznámka autorky Irule

Zdroj: Chvilka pro tebe vánoční speciál

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Stromečky s nutelou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Qpz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Stromečky s nutelou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Qpz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tématické fráze:
vánoční stromeček s nutelou, stromeček s nutelou, peceny stromecek s nutelou, hvězdičky s nutelou, recepty s nutelou, stromecek z s nutelou, recept nutela stromecek, pečený stromeček, vánoční hvězdičky z nutely, kynutý koláč s nutelou stromeček, vanocni recepty s nutelou, oriskove úly s nutelou, čokoládové hvězdičky s plněné nutelou, hvězdčky s mutelou, pernik s nutelou, stromeček kynuty z nutely, stromeček z kynuteho těsta s nutelou, stromecek z nutely a testa, recept na stromecky, orechove hvezdy s nutelou

Suroviny:
mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, žloutek, nutella, poleva bílá čokoládová, kokos zelený, zdobení cukrářské

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu