Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 574 kJ / 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,23 g |
| Tuky | 38,45 g |
| Vláknina | 1,13 g |
| Cholesterol | 547 mg |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 30,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Křidélka můžeme předvařit cca 5-7 minut jako já, nebo smažit syrová, ale budou se déle smažit. Krátce je povaříme v osolené vodě, necháme zchladnout a oschnout.
Krok 2: Připravíme těstíčko z vajec, sýru a zbytku surovin. Křidélka namáčíme v těstíčku a smažíme dozlatova z obou stran.
Zveřejněno 30. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová křidélka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGJK
Moje poznámka
Parmazánová křidélka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGJK
Nejnovější recepty
Pudinkový dezert se sušenkami
Přidáno před 2 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Králík na víně se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
Přidáno před 17 hodinami
Linecké čokoládové
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaová bábovka s tvarohem
martianekk před 3 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
martianekk před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Nikki1 před 3 hodinami
Lehoučké čokoládové muffiny
Antusa před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
thekumsen před 15 hodinami
Hustý česnekový krém
Danna před 16 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Slavista62 před 17 hodinami
Milčiny macešky
SimonkaMona před 17 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
Ellisska před 17 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 20 hodinami
Tématické fráze:
parmazánová omáčka,
křidélka s parmazánem,
parmazanova vejce recept,
jak smazit kridelka
Suroviny:
křídla kuřecí,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
mléko,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
bylinky,
tuk na smažení
Komentáře (3)