Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 574 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,23 g |
Tuky | 38,45 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 30,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Křidélka můžeme předvařit cca 5-7 minut jako já, nebo smažit syrová, ale budou se déle smažit. Krátce je povaříme v osolené vodě, necháme zchladnout a oschnout.
Krok 2: Připravíme těstíčko z vajec, sýru a zbytku surovin. Křidélka namáčíme v těstíčku a smažíme dozlatova z obou stran.
Zveřejněno 30. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová křidélka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGJK
Moje poznámka
Parmazánová křidélka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGJK
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 30 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 51 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
parmazánová omáčka,
křidélka s parmazánem,
parmazanova vejce recept,
jak smazit kridelka
Suroviny:
křídla kuřecí,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
mléko,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
bylinky,
tuk na smažení
Komentáře (3)