Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 701 kJ / 3 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,08 g |
Tuky | 204,38 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 723 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 293,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny zpracujeme v robotu na vláčné těsto.
Krok 2: Zabalíme ho do fólie a necháme odpočinout v ledničce, nejméně na 2 hodiny. Já nechávám přes noc nebo klidně i 2-3 dny.
Krok 3: Z odleženého těsta vyválíme váleček, ten rozdělíme na dílky a z nich tvarujeme rohlíčky.
Krok 4: Rovnáme je na plech s pečícím papírem a v předehřáté troubě na 170°C upečeme. Jakmile špičky zrůžoví, jsou hotové.
Vychladlé obalujeme v moučkovém cukru.
Vychladlé obalujeme v moučkovém cukru.
Zveřejněno 23. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Modré rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90lP
Moje poznámka
Modré rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90lP
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 7 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 12 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 4 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 6 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 7 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 7 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 10 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 10 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mák,
máslo,
žloutek,
sůl,
rum
Komentáře (5)