Minutkové vepřové à la Stroganoff
Stroganoff je tradiční ruský pokrm připravovaný z hovězího masa. Někdy je též označován jako minutkový guláš. Pokud ale chcete vyzkoušet úspornější verzi, připravte si ho z vepřového masa podle našeho receptu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 869 kJ / 1 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 32,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutkové vepřové à la Stroganoff
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOko
Moje poznámka
Minutkové vepřové à la Stroganoff
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOko
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 16 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 31 minutami
Jablečná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 5 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 6 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 6 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 6 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 10 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 10 hodinami
Tématické fráze:
stroganov,
stroganov recept,
vepřový stroganov,
vepřové nudličky stroganov,
stroganov z vepřového,
hovězí nudličky stroganov,
stroganov z vepřového masa,
nudličky stroganov,
veprove stroganov,
recept na stroganov,
vepřové stroganov recept,
recept stroganov,
vepřové maso stroganov,
maso stroganov,
recepty stroganov,
kureci nudlicky stroganov,
omacka stroganov,
hovězí ala stroganov,
straganov,
kuřecí stroganov
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
kečup sladký,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (37)
Mam dojem, ze ta s parmezanem je po Bolonsku. Je obalena trojobalu a po osmazeni se z te vrchni strany pokryje syrovou sunkou a hojne posype parmezanem. Panev se priklopi poklickou a necha se prohrat, dokud se syr nerozpusti.
"Já tenhle název nevymyslela,mám ho od bývalé tchyně"
No, možná si z vás tchyňka udělala srandu..., áá néébóó je to rafinovaná pomsta za synáčka
Italové asi mají také své zkušenosti a jednomu 75%nimu jedu říkají "LATTE DI SUOCERA" - TCHÝNINO MLÉKO