Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Rebarbora se v posledních letech stala pravidelně používanou surovinou v kuchyni. Její sezóna je taktéž krátká a tak je třeba si její zajímavou kyselkavou chuť vychutnat do sytosti. Nejvíce jí sluší sladké moučníky, třeba takový křehký koláč z lineckého těsta, s tvarohem a skořicí.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJ4B
Moje poznámka
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJ4B
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 6 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 9 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 19 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 3 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 6 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
máslo,
cukr moučkový,
mouka hladká,
sůl,
cukr vanilkový,
tvaroh měkký,
rebarbora,
cukr skořice,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0