Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Rebarbora se v posledních letech stala pravidelně používanou surovinou v kuchyni. Její sezóna je taktéž krátká a tak je třeba si její zajímavou kyselkavou chuť vychutnat do sytosti. Nejvíce jí sluší sladké moučníky, třeba takový křehký koláč z lineckého těsta, s tvarohem a skořicí.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJ4B
Moje poznámka
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJ4B
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 19 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 35 minutami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 1 hodinou
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 4 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 5 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 5 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
misak2 před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
máslo,
cukr moučkový,
mouka hladká,
sůl,
cukr vanilkový,
tvaroh měkký,
rebarbora,
cukr skořice,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0