Konzumní kmínový chléb
Domácí pekárna je osvědčený pomocník při přípravě domácího pečiva. Zkuste v ní připravit snadný konzumní chléb, který je téměř k nerozeznání od toho kupovaného. Jakmile jednou ochutnáte svůj vlastní chleba, určitě jej budete péct častěji.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzumní kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n58zE
Moje poznámka
Konzumní kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n58zE
Nejnovější recepty
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 2 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 21 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
LILIANA0701 před 2 hodinami
Šišky z mletého masa v královské slanině
Andaluzie před 2 hodinami
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 6 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 13 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 14 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 15 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 15 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 16 hodinami
Suroviny:
voda,
ocet,
sádlo,
mouka tmavá chlebová žitná,
mouka hladká,
mouka pizza,
mouka chlebová pšeničná,
sůl,
kmín celý,
droždí,
anýz,
koriandr,
Komentáře (1)