Konzumní kmínový chléb
Domácí pekárna je osvědčený pomocník při přípravě domácího pečiva. Zkuste v ní připravit snadný konzumní chléb, který je téměř k nerozeznání od toho kupovaného. Jakmile jednou ochutnáte svůj vlastní chleba, určitě jej budete péct častěji.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzumní kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n58zE
Moje poznámka
Konzumní kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n58zE
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 16 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 19 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
jirka1943 před 21 minutami
Tvarohová štola
brtna před 47 minutami
Anglické palačinky
Jonáš před 1 hodinou
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 3 hodinami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 3 hodinami
Lívance se skořicí
káťa před 4 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 4 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 11 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 14 hodinami
Suroviny:
voda,
ocet,
sádlo,
mouka tmavá chlebová žitná,
mouka hladká,
mouka pizza,
mouka chlebová pšeničná,
sůl,
kmín celý,
droždí,
anýz,
koriandr,
Komentáře (1)