Růžová bábovka
Snadná likérová bábovka vám osladí víkend i pracovní odpoledne. Kapka červeného barviva jí dodá krásnou barvu, a likér těsto zvláční a skvěle ochutí. Bábovku nechte před krájením vychladnout a teprve potom podávejte.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9WAj
Moje poznámka
Růžová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9WAj
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 13 minutami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 2 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře jako kachna
magdalenka před 1 minutou
Pivní guláš
magdalenka před 1 minutou
Těstoviny Carbonara
magdalenka před 2 minutami
Rychlá česnečka z vody po vaření brambor
magdalenka před 2 minutami
Boršč - trochu podle mě
magdalenka před 2 minutami
Čínská polévka
magdalenka před 3 minutami
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévek
magdalenka před 3 minutami
Arašídová kolečka (nejen) pro pamětníky
magdalenka před 3 minutami
Domácí škvarky a sádlo
magdalenka před 4 minutami
Rajčatový salátek
magdalenka před 5 minutami
Suroviny:
tuk hera,
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
kypřící prášek do pečiva,
likér vaječný,
potravinářské barvivo červené
Komentáře (1)