Ricottová pomazánka s tuňákem
Tuňáková pomazánka s ricottou a jarní cibulkou je rychlá a chutná svačina nebo lehká večeře. Krémová ricotta doplňuje chuť tuňáka, zatímco hořčice a citronová šťáva jí dodávají jemnou svěžest. Pomazánka nejlépe chutná na čerstvém pečivu.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottová pomazánka s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp72X
Moje poznámka
Ricottová pomazánka s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp72X
Nejnovější recepty
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kostky bratislavské
Přidáno před 2 hodinami
Bramboračka dvou barev
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filet z okouna s pečenými rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Tatarský biftek s lojovými škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 54 minutami
Segedín z trouby
magdalenka před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 1 hodinou
Bábovka olejová
FilipRieger před 2 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 2 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 2 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 3 hodinami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 3 hodinami
Čočkový prívarok
magdalenka před 3 hodinami
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 4 hodinami
Suroviny:
sýr ricotta,
tuňák ve vlastní šťávě,
cibulka jarní,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)