Výroba křupavé vrstvy podle Heleny Fléglové
Křupavá vrstva neboli craquelin posune každý dezert z odpalovaného těsta do úplně jiné dimenze. Nádherně ozdobí Paris-Brest, éclairs i choux. Připravte si ten nejlepší craquelin podle české cukrářky Heleny Fléglové a vaše dezerty budou dokonalé.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výroba křupavé vrstvy podle Heleny Fléglové
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yKvR
Moje poznámka
Výroba křupavé vrstvy podle Heleny Fléglové
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yKvR
Nejnovější recepty
Výroba křupavé vrstvy podle Heleny Fléglové
Přidáno před 56 minutami
Vánočka z domácí pekárny
Přidáno před 2 hodinami
Pudinkový dezert se sušenkami
Přidáno před 4 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Králík na víně se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ajkalajka před 56 minutami
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
joshuajasmine před 58 minutami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Foxina před 1 hodinou
Vepřové nudličky podle Milana
Barunka1 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Fitulka před 2 hodinami
Zapečené palačinkové rolky
Fitulka před 2 hodinami
Těstovinový salát s kuřecím masem
Hanka004 před 2 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
martianekk před 5 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
martianekk před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Nikki1 před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
máslo,
kakao,
Komentáře (1)