Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý wrap z cottage a vajec

Rychlý wrap z cottage a vajec připravíte jednoduše rozmixováním směsi, kterou nalijete na plech a upečete v troubě. Po vychladnutí placku naplníte rajčaty, mozzarellou a bazalkou, zabalíte a podáváte jako chutné a praktické jídlo.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

valaea

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cottage s vejci a kořením dáme do mixéru. Osolíme, opepříme a rozmixujeme dohladka. Krok 2: Směs rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem. Krok 3: Pečeme při 180 stupních asi 15 minut. Krok 4: Vytáhneme z trouby a necháme chvilku zchladnout. Potom placku sloupneme z pečicího papíru. Krok 5: Jednu stranu placky potřeme sýrem nebo pestem, poklademe plátky rajčete a mozzarelly, navrch dáme bylinky a zarolujeme.

TIP: Nejlepší recepty na snídaňové vejce

Zveřejněno 27. 3. 2026

Poznámka autora valaea

Náplň si samozřejmě můžeme obměnit podle sebe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6Kl4

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6Kl4

Marie

Komentáře (2)

Stejný recept jsem si asi před měsícem napsala podle receptu uváděného v Tv, ale placka se jen před pečením posypala sýrem a upečená se nakrájela a srolovala, ničím se neplnila. Chtěla jsem vyzkoušet, ale neměla jsem cottage a potom jsem na to zapomněla. Tak díky za připomenutí.

Suroviny:
sýr cottage, vejce, česnek sušený, paprika sušená sladká, sušená bazalka, pepř mletý, sůl, sýr smetanový, sýr mozzarella, rajče, čerstvé bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]