Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH

Suroviny

500 g hovězích líček
6 ks nenaložených sušených rajčat
100 ml červeného vína
silný hovězí vývar
velký svazek medvědího česneku
70 g sušené šunky
4 lžíce olivového oleje
mořská sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a zprudka opečeme osolená a opepřená líčka. Přendáme je do PH, přidáme víno, vývar a sušená rajčata. Pomalíme na LOW 8 hodin.

  2. Když je maso hotové, rozehřejeme na pánvičce zbytek olivového oleje, přidáme na nudličky pokrájenou šunku, lehce osmahneme, vložíme listy česneku a necháme zavadnout. Osolíme mořskou solí.

  3. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.

Poznámka od kuchařky

Kdo může použít nádobu PH na sporáku, nemusí maso opékat na pánvi.

Komentáře k receptu Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: hovezi se susenymi rajcaty hovězí líčka v ph kravská líčka kravské líčka google recept hovězí líčka hovězí líčka ph hovězí líčka na červeném víně sušená rajčata hovězí na zeleném z medvědího česneku maso s rajčaty a medvědí cesnekem licka recept hovězí hovezi licka food hovězí líčka jaká příloha ph recepty vepřová líčka s medvědím česnekem hovězí líčka recepty pomazánka se sušeným česnekem medvědím losos na medvedim cesneku a susenych rajcatech recepty recepty s medvědím česnekem hovězi nudličky se sušenými rajčaty vepřové nadivoko se sušenými rajčaty