Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 75,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá omáčka ze žampionů a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwYr
Moje poznámka
Rychlá omáčka ze žampionů a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwYr
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 7 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 9 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 9 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 10 hodinami
Valašské frgály
suneno před 11 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 11 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 12 hodinami
Tématické fráze:
tuňák recepty,
zampiony recepty,
rychlá žampionová omáčka,
tuňák,
pomazánka z tuňáka,
žampiony z plechovky,
omacka ze zampionu,
omáčka z čerstvých žampionů,
omacka z tunaka,
omáčka se žampiony,
tunak se žampiony,
recepty ze žampionů,
recept žampiony,
recepty tuňák se smetanou a žampióny,
žampiony tuňák,
tunak s ryží recept,
rýže tuňák,
tunák recept,
recept tuňák,
žampiony v konzervě recept
Suroviny:
žampióny,
tuňák v oleji,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
máslo,
těstoviny
Komentáře (10)