Štrúdlová buchta, hrnková

Megina Kuchař: Megina

Doba přípravy: 30 minut 20 porcí Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 10 názorů

Suroviny

1 pomazánkové máslo
4-5 vajec
1,5 hrnku cukru
vanilkový cukr
1,5 hrnku polohrubé mouky
prášek do pečiva
trošku mléka
10-12 menších jablek
rozinky
skořicový cukr
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z uvedených surovin (mimo 3 posledních) vypracujeme těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.

  2. Povrch hojně posypeme nahrubo nastrouhanými jablky, rozinkami a skořicovým cukrem, pečeme tak dlouho, dokud se okraje nezačnou stahovat od plechu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Štrúdlová buchta, hrnková

Tématické fráze: jablečná buchta hrnková láďa hruška hrnkové knedlíky jablecna buchta ladi hrusky hrnková jablečná buchta hruška lada hrnkové knedlíky hrnkove knedlíky ládi hrusky jablecna buchta od ladi hrusky hrnkova buchta ladi hrušky hrnková buchta s jablky recepty ládi hrušky jablecna buchta jablečná buchta lada hruška štrůdlová bábovka hrnkove testo na štrůdl štrůdl jako buchta rychlá buchta s jablky štrúdlové těsto láda hruška jablecna buchta hrnková buchta s hruškami jablecna buchta s pomazankoveho masla buchta jako štrůdl

Zapomněl/a jsem heslo