Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 926 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 46,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 2,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2RwW
Moje poznámka
Zapékaná cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2RwW
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 10 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 18 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 30 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečená cibulačka,
dobrá cibulačka,
domácí cibulačka,
cibulačka,
cibulačka v chlebu,
zapékaná francouzská cibulačka,
zapékací misky na cibulacku,
francouzská cibulačka zapečená,
zapekaci miska na cibulacku,
recept na cibulačku,
cibulova polevka se zapecen,
cibulačka zapečená,
cibulačka v troubě,
francouzká cibulová polévka se zapečenou bagetou,
zapečena cibulačka recept,
cibulačka recept,
cibulačka chléb,
miska na cibulačka,
francouzská cibulačka v chlebu,
francouzká cibulačka v chlebu
Suroviny:
pastýřská cibulačka,
sýr nastrouhaný,
chléb,
olej rostlinný
Komentáře (7)
Taky si myslím, že domácí cibulačka je tak rychlá a dobrá, že je škoda dělat jí z pytlíku.