Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 574 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,94 g |
Tuky | 49,01 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulová polévka s bagetou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VoZO
Moje poznámka
Cibulová polévka s bagetou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VoZO
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 6 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 12 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 24 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 28 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 38 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 41 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
cibulová polévka,
francouzská cibulova polevka,
cibulová polévka recept,
cibulová bageta recept,
bílá cibulová polévka,
cibulová bageta,
polévka cibulová,
cibulová polévka s bagetkou,
recepty na polévky,
cibulova polevka s octem balzamico,
recept cibulová polévka,
cibulová polévka top recepty,
silne mesicky,
recept na cibulačku,
recepty s bagetou,
francouzka cibulová polevka,
tip top recepty cibulova polevka,
recept na americkou cibulovou polévku,
recept cibulova bageta,
cibulova polévka od sefkuchare
Suroviny:
cibule,
máslo,
vývar masový,
ocet vinný,
olej olivový,
sůl,
pepř,
bageta,
sýr tvrdý
Komentáře (5)