Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkk4
Moje poznámka
Květák s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkk4
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recepty z kvetaku,
sladký květák,
květák,
kakao recept,
recept z květáku,
kvetak recept,
kvetak s kakaom,
recepty s květákem,
květák korpus,
kvetak jak ho nezname,
kvetak po slovensku,
karfiol recept,
kakao kvĕták recept,
neobvyklý květák,
recept na dobrá večera,
recept kakao,
recepty květák
Suroviny:
květák,
sůl,
máslo,
kakao,
cukr moučkový
Komentáře (32)
Z části květu byla polévka
Hl. jídlo byl karfiol s opečenou strouhankou a máslem
A dezert byl podle bodu 2 postupu - strašná dobrota
A konkrétne tento recept na karfiol je veľmi starý.
Inak, povznášam sa nad reakcie ľudí, ktorí bez vyskúšania hania. Pravdaže nie každému všetko chutí, ale odsudzovať niečo len preto, lebo ja to nepoznám alebo sa mi to nezdá, je podľa mňa trápne. Ja sa tiež nevyjadrujem pohŕdavo nad jedlami, ktoré nie sú podľa môjho gusta, pretožie viem, že niekomu to chutí. Ale to je už o inom.
Těžko je býti doma prorokem
Dovolil jsem si, už před lety, šířit slávu vašeho rcp.
A jak jsem dopad?
No, podobně jako vy zde!
Někteří z nás zkrátka nejsou schopni povznésti se nad neobvyklou, jim nepředstavitelnou kombinaci ingrediencí...
Holt, asi to naše národy podědily po "Frantovi Procházkovi", který si prý na jídlo moc nepotrpěl...
Škoda
http://www.labuznik.cz/recept/kvetak-s-kakaem-pra-...
dufam, ze sa neurazis...taketo vyjadrenia byvaju dvojsecne.
fakt nic v zlom