Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený karfiol / květák

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

4. 2. 2010 16:39

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenullka

16. 10. 2011 14:23

tak jsem to zkusila, i když jsem neměla ty správné ingredience?.) ale jak jsem to tu zahlídla mela jsem strašnou chut :-) takže jsem dala semínk, cibulku, karfiol, sůl, pepř, kurkumu no a pak dle ledničky nahrubo strouhanou mrkev, provenskálské koření a jestě rajčátko bez šlupky, aby se rozdusilo a udelalo távičku :-) a můžu říct, že takhle dobrý květák jsem snad jestě nemela :-) díky fakt mnamka

Eliza Eliza

15. 4. 2011 19:10

Děkuji za bezvadnou dietní večeři. Jen jsem nepoužila hrášek, moc ho nemusím. Posílám receptu bod a obrázky. :-K:-)

cardanka

5. 2. 2010 14:07

Míšo, parádní receptík, zeleninka je :-pzdravá 6.bodík;-):yes:

michsamant michsamant

5. 2. 2010 12:41

dakujem za bodiky :-)
@Teta Lena, ano aj tak to moze byt dobre, len mne by to deti nejedli, s tym ciernym korenim sa mi to zdalo akurat,ale samozrejme, kto ma rad chilli a zazvor,urcite treba vyskusat..miesto kari korenia-kari listky dat osmahnut po tom co vypukaju horcicne semienka.
Kari listky: http://www.sailusfood.com/wp-content/uploads/curry...

MURRAYA, CURRY LEAF, KARI LIST / a. CURRA LEAF TREE / f. LE MURRAYA / n. MURRAYA
- listy keře z čeledi routovitých "Murraya koenigii Spr." je v Indii a na Srí Lance součástí koření kari. Ke kořenění jsou nejvhodnější listy čerstvé, sušené ztrácejí poněkud vůni a palčivou ostrost. Rostlinu můžeme u nás pěstovat v květináčích a listy pak používat do indonéských a indických pokrmů.

Teta Lena

5. 2. 2010 08:54

Dělám něco podobného,přidávám ještě kari,čili a zázvor.Výborné a bodík posílám:-p:yes::-*

zizala zizala (moderátorka)

4. 2. 2010 18:14

Hmm, zajímavá úprava, květák máme rádi :-p

michsamant michsamant

4. 2. 2010 17:13

ked zacnu pukat,treba stiahnut ohen...prikryt alebo hned vhodit zeleninu

spagetka spagetka

4. 2. 2010 17:10

Přesně takto dělám i s tou kurkumou, jen bacha na ty semínka -někdy pukaj moc prudce :-D, jinak :-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 2. 2010 17:10

Míšo, ty má tak zajímavé recepty, je vidět, žee nejsou přímo naše, ikdyž ingredience známe všichni;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: květák recepty duseny kvetak květák na kari květák dušený mražený květák murraya koenigii priloha kvetak mrkev recepty z květáku vegan recepty květák jak se vaří karfiol indická kuchyně recepty s obrázkem dušený květák recept dušený květák s mrkví květák jako příloha květákové recepty duseny kvetak s kurkumou recepty s květákem duseny kvetak brambor dušen mrkev s bramborem a masem květák mražený

Suroviny: květák, hrášek mražený, kukuřice mražená, semínka hořčičná, kurkuma, pepř mletý, sůl, voda

TopRecepty.cz

Dušený karfiol / květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6X3z