Dušený karfiol / květák
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2011 14:23
tak jsem to zkusila, i když jsem neměla ty správné ingredience?.) ale jak jsem to tu zahlídla mela jsem strašnou chut takže jsem dala semínk, cibulku, karfiol, sůl, pepř, kurkumu no a pak dle ledničky nahrubo strouhanou mrkev, provenskálské koření a jestě rajčátko bez šlupky, aby se rozdusilo a udelalo távičku
a můžu říct, že takhle dobrý květák jsem snad jestě nemela
díky fakt mnamka
15. 4. 2011 19:10
Děkuji za bezvadnou dietní večeři. Jen jsem nepoužila hrášek, moc ho nemusím. Posílám receptu bod a obrázky.
5. 2. 2010 14:07
Míšo, parádní receptík, zeleninka je zdravá 6.bodík
5. 2. 2010 12:41
dakujem za bodiky
@Teta Lena, ano aj tak to moze byt dobre, len mne by to deti nejedli, s tym ciernym korenim sa mi to zdalo akurat,ale samozrejme, kto ma rad chilli a zazvor,urcite treba vyskusat..miesto kari korenia-kari listky dat osmahnut po tom co vypukaju horcicne semienka.
Kari listky: http://www.sailusfood.com/wp-content/uploads/curry...
MURRAYA, CURRY LEAF, KARI LIST / a. CURRA LEAF TREE / f. LE MURRAYA / n. MURRAYA
- listy keře z čeledi routovitých "Murraya koenigii Spr." je v Indii a na Srí Lance součástí koření kari. Ke kořenění jsou nejvhodnější listy čerstvé, sušené ztrácejí poněkud vůni a palčivou ostrost. Rostlinu můžeme u nás pěstovat v květináčích a listy pak používat do indonéských a indických pokrmů.
5. 2. 2010 08:54
Dělám něco podobného,přidávám ještě kari,čili a zázvor.Výborné a bodík posílám
4. 2. 2010 18:14
Hmm, zajímavá úprava, květák máme rádi
4. 2. 2010 17:13
ked zacnu pukat,treba stiahnut ohen...prikryt alebo hned vhodit zeleninu
4. 2. 2010 17:10
Přesně takto dělám i s tou kurkumou, jen bacha na ty semínka -někdy pukaj moc prudce , jinak
4. 2. 2010 17:10
Míšo, ty má tak zajímavé recepty, je vidět, žee nejsou přímo naše, ikdyž ingredience známe všichni
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Lotus mini cheesecake
Přidáno před 14 minutami

Svíčková polévka s nudlemi
Přidáno před 1 hodinou

Vepřové kostky na argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami

Mechový dort (se špenátem)
Přidáno před 21 hodinami

Salko roláda
Přidáno 21. 5. 2022 12:16

Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Přidáno 21. 5. 2022 07:40
Právě bylo uvařeno:

Vepřové kostky na leču
uvařil/a Kozlik213
před 1 hodinou

Jablková buchta s tvarohem
uvařil/a Tjadja
před 1 hodinou

Pizza jako z pizzerie
uvařil/a Petaja
před 2 hodinami

Zimní polévka z mrkve a červené čočky
uvařil/a Katymaty
před 2 hodinami

Ovocné péřové knedlíky
uvařil/a Daduse
před 2 hodinami

Kváskové lívance
uvařil/a Kika95
před 4 hodinami

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
uvařil/a vcastkov
před 14 hodinami

Halušky se zelím a uzeným
uvařil/a sabatova.daniela@tiscali.cz
před 15 hodinami

Zelí, houby a těstoviny z jednoho hrnce
uvařil/a Elivet
před 15 hodinami

Kynutý ovocný koláč s tvarohem
uvařil/a Ellen1
před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: květák recepty duseny kvetak květák na kari květák dušený mražený květák murraya koenigii priloha kvetak mrkev recepty z květáku vegan recepty květák jak se vaří karfiol indická kuchyně recepty s obrázkem dušený květák recept dušený květák s mrkví květák jako příloha květákové recepty duseny kvetak s kurkumou recepty s květákem duseny kvetak brambor dušen mrkev s bramborem a masem květák mražený
Suroviny: květák, hrášek mražený, kukuřice mražená, semínka hořčičná, kurkuma, pepř mletý, sůl, voda
Dušený karfiol / květák
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X3z
9 názorů