Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 040 kJ / 2 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,28 g |
| Tuky | 260,76 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 3,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarka-domácí a levná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DrN
Moje poznámka
Tatarka-domácí a levná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DrN
Nejnovější recepty
Vánoční košíčky
Přidáno před 30 minutami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 15 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 36 minutami
RETRO pudink
radimlaska10 před 53 minutami
Dýňový koláč
DvorMar před 1 hodinou
Kynutý makový květ
KlaunVG před 2 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 5 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 7 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 8 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 14 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí tatarka bez vajec,
domaci tatarka,
domací tatarka z mleka,
recepty domací tatarka z mléka,
tatarka domácí,
tatarka z mléka a oleje,
tatarka z mléka,
domácí tatarka z vajec,
tatarka bez vajec,
jak zahustit tatarku,
jak udělat domací tatarku,
recept na domácí tatarku,
jak zahustit domaci tatarku,
zahuštění tatarky,
čim zahustit tatarku,
jak udělat tatarku,
čim zahustit domací tatarku,
tatarka recept,
domácí tatarka s olejem,
tatarka z oleje
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
hořčice,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
Jinak 100ml krabicového mléka výjde v průměru asi na 1,40Kč
Já najsem zas takový šetřílek, jen jsem tě chtěl navést na rcp bez vejce, prče je dobrá.
...tatarka vydrží bez úhony v lednici týden, potom se navrchu začne dělat nažloutlý škraloup. Když se na povrch přilepí potravinová folie, vydrží měsíc i déle.
www.toprecepty.cz/recept/28722-rajcatovy-salat-s-mlecnou-majonezou/
... je to rcp na majonézu ale stačí nakonec přidat okurky a je tatarka. Je hustá a vynikající. Čím víc oleje tím je hustější.