Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 040 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,28 g |
Tuky | 260,76 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 3,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarka-domácí a levná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DrN
Moje poznámka
Tatarka-domácí a levná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DrN
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 1 hodinou
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
domácí tatarka bez vajec,
domaci tatarka,
domací tatarka z mleka,
recepty domací tatarka z mléka,
tatarka domácí,
tatarka z mléka a oleje,
tatarka z mléka,
domácí tatarka z vajec,
tatarka bez vajec,
jak zahustit tatarku,
jak udělat domací tatarku,
recept na domácí tatarku,
jak zahustit domaci tatarku,
zahuštění tatarky,
čim zahustit tatarku,
jak udělat tatarku,
čim zahustit domací tatarku,
tatarka recept,
domácí tatarka s olejem,
tatarka z oleje
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
hořčice,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
Jinak 100ml krabicového mléka výjde v průměru asi na 1,40Kč
Já najsem zas takový šetřílek, jen jsem tě chtěl navést na rcp bez vejce, prče je dobrá.
...tatarka vydrží bez úhony v lednici týden, potom se navrchu začne dělat nažloutlý škraloup. Když se na povrch přilepí potravinová folie, vydrží měsíc i déle.
www.toprecepty.cz/recept/28722-rajcatovy-salat-s-mlecnou-majonezou/
... je to rcp na majonézu ale stačí nakonec přidat okurky a je tatarka. Je hustá a vynikající. Čím víc oleje tím je hustější.