Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 040 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,28 g |
Tuky | 260,76 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 3,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarka-domácí a levná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DrN
Moje poznámka
Tatarka-domácí a levná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DrN
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 18 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 8 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 9 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 10 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 11 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 11 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 12 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí tatarka bez vajec,
domaci tatarka,
domací tatarka z mleka,
recepty domací tatarka z mléka,
tatarka domácí,
tatarka z mléka a oleje,
tatarka z mléka,
domácí tatarka z vajec,
tatarka bez vajec,
jak zahustit tatarku,
jak udělat domací tatarku,
recept na domácí tatarku,
jak zahustit domaci tatarku,
zahuštění tatarky,
čim zahustit tatarku,
jak udělat tatarku,
čim zahustit domací tatarku,
tatarka recept,
domácí tatarka s olejem,
tatarka z oleje
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
hořčice,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
Jinak 100ml krabicového mléka výjde v průměru asi na 1,40Kč
Já najsem zas takový šetřílek, jen jsem tě chtěl navést na rcp bez vejce, prče je dobrá.
...tatarka vydrží bez úhony v lednici týden, potom se navrchu začne dělat nažloutlý škraloup. Když se na povrch přilepí potravinová folie, vydrží měsíc i déle.
www.toprecepty.cz/recept/28722-rajcatovy-salat-s-mlecnou-majonezou/
... je to rcp na majonézu ale stačí nakonec přidat okurky a je tatarka. Je hustá a vynikající. Čím víc oleje tím je hustější.