Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 425 kJ / 4 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,89 g |
Tuky | 102,74 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 2,83 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 739,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Moje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 2 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 13 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 16 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
Tématické fráze:
knihovnička recepty parádní moučníky,
zajimave recepty,
krajina posedlá tmou,
měsíčníkrajina recept,
krajina,
mesicnikrajina řezy,
bucjta,
měsíční buchta,
řezy měsíční měsíční krajina,
recept na.měsíční krajinu,
top recepty/měsični krajina,
recepty podle kraje,
měsični řezy na plech,
měsíční krajina dort,
řezy měsíční krajina2,
knihovnička recepty,
rezymesicnikrajina,
knihovnička receptu nove čislo 2017,
dort zane,
mesicni rezy
Suroviny:
vejce,
bílek,
cukr krupice,
cukr moučkový,
solamyl,
káva,
mouka hladká,
voda,
cukr krupice,
kakao,
tuk hera,
žloutek,
prášek do pečiva
Komentáře (22)
Jinak děkuji za bodíky, vždy to potěší.
Abych nedávala syrové žloutky do krému, zašlehala jsem je do ještě hodně horkého karamelu, dobře vyšlehala a je to super
pavelk: Velmi zajímavý recept