Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 425 kJ / 4 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,89 g |
Tuky | 102,74 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 2,83 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 739,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Moje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
knihovnička recepty parádní moučníky,
zajimave recepty,
krajina posedlá tmou,
měsíčníkrajina recept,
krajina,
mesicnikrajina řezy,
bucjta,
měsíční buchta,
řezy měsíční měsíční krajina,
recept na.měsíční krajinu,
top recepty/měsični krajina,
recepty podle kraje,
měsični řezy na plech,
měsíční krajina dort,
řezy měsíční krajina2,
knihovnička recepty,
rezymesicnikrajina,
knihovnička receptu nove čislo 2017,
dort zane,
mesicni rezy
Suroviny:
vejce,
bílek,
cukr krupice,
cukr moučkový,
solamyl,
káva,
mouka hladká,
voda,
cukr krupice,
kakao,
tuk hera,
žloutek,
prášek do pečiva
Komentáře (22)
Jinak děkuji za bodíky, vždy to potěší.
Abych nedávala syrové žloutky do krému, zašlehala jsem je do ještě hodně horkého karamelu, dobře vyšlehala a je to super
pavelk: Velmi zajímavý recept